Wie ben ik?

 

Mijn naam is Janneke Ruygrok, de trotse eigenaresse van Ruyg Haar. Ik ben 37 jaar oud en geboren en getogen in Julianadorp. Samen met mijn vriend Michel en onze dochter Bo wonen wij alweer een aantal jaar in Middelzand.

 

Op 13 jarige leeftijd ben ik gevraagd om op zaterdag te komen helpen bij  Bla Bla kappers te Den Helder voor de klusjes om het kappersvak heen. Al snel hielp ik met haren wassen en verven. Nadat ik mijn diploma heb behaald op het Clussius College te Schagen, ben ik gestart met de kappersopleiding op het ROC te Den Helder. Na mijn opleiding te hebben afgerond heb ik in de salon een geweldige werktijd met leuke collega's gehad. De vele trainingen en cursussen hebben mij gemaakt tot een goed opgeleide kapster. Met inmiddels al 24 jaar ervaring zet ik nu zelf de stap in de ondernemerswereld.

 

Ruyg Haar is een kleine maar gezellige salon, waar u terecht kunt voor een goed geknipte coupe en/of een mooie kleur met daarbij een lekker bakkie en een gezellig praatje. Gaat u trouwen of heeft u een feestje en wilt u uw speciale dag nog mooier maken? Bij mij kunt u terecht voor uw haar of make- up.

#ubentvanhartewelkom!

 

Graag tot ziens,

Janneke

 

 

 

Opening 14-05-2016